Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Rólam.

2019.06.27. 23:59

szerző: Ducinyuszika

Sok olvasóm tudom, hogy igazán az érdekli, hogy velem konkrétan mi van, hogy nézek most ki, mekkora a súlyom, híztam, vagy fogytam-e, hogyan élem meg a napjaim, stb.

Az étvégyam, mint az évek alatt, ha akartam sem változott, így van ez a mai napig. Rengeteget eszem, válogatás nélkül, de sokkal könnyebb dolgom van itt, mint odahaza. A tévhittel ellentétben, itt sem lehet megélni semmittevésből, de ha mondhatjuk, reálisabbak a fizetések, és ugyan az élelmiszer drágább, mint otthon volt, arányaiban az itteni bérekhez képest olcsóbb - és ami sokkal fontosabb, nagyon változatos. a házhozszállítás itt minden területen teljesen természetes, legyen szó bevásárlásról, vagy gyorskajáról. Rengeteg a kész étel a boltok polcain is, és nagyon olcsók, így a főzéssel egyáltalán nem kell bajlódni, szerintem aki itt főz, az csak hobbiból teszi :D Szóval csak ez már önmagában olyan lehetőséget biztosít számomra a hízásra, mint eddig még soha. Érdekes módon ennek ellénre nem híztam annyit, mint ezek után várná az ember. Nagyjából 450 font körül van a súlyom, ami olyan 200kg körülinek felel meg - persze voltam ennél már több is, pl a terhességem alatt.

És ami nem egy elhanyagolható tény, hogy itt végre gond nélkül ruházkodhat az ember! Minden fajta ruhadarab, a legszebb fehérnemüktől, sportruházaton át a kabátokig minden, még a legextrémebb méretekben is kapható! Persze tudni kell hol keresni ;) Ami viszont hosszútávon frusztráló tud lenni, és az évek múlásával sem tudom megszokni, az szintén a ruházkodással kapcsolatos, legalábbis a hordásukkal :) A rovidebb ruhák, szoknyák a combomon és a fenekemen rendszeresen felcsúsznak, a nadrágok, főleg a farmer anyagúak meg le, pl minden egyes leülésnél, a fél seggem és a derekam kint van, és miután felálltam, első dolgom, hogy húzhatom fel, a legjobb, ha egy rövidebb (de sokszor még rövidebb sem kell, hogy legyen) pólóval, ami meg szépen felcsúszik a hasamon és a derekamon, mindezt akár csak egy sima sétánál is, és egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy kint a hasam meg a fél seggem... ami 10 percenként nem annyira vicces. Szóval a legbiztosabb egy hosszú, bővebb szabású ruha :)

Tömegközlekedésről nem nagyon tudok nyilatkozni mert évek óta kocsival járok - de valószínüleg nem lenne egyszerű - igazából egy bizonyos súly felett már az autó választás sem egyszerű. A kisebb, hétköznapi, európaibb tipusú aurók szóba sem jöhetnek. Egyszerűen nem férek be, de ha még valahogy be is küzdöm magam, a kormány a hasamat nyomja, a combom és a fenekem nem fér el, és akármilyen hihetetlen, de a fenekem mérete miatt a fejem is olyan magasra kerül, hogy már nem kényelmes, és egyszerűen képtelenség, hogy vezetni is tudjak. De itt egyébként is mindenki pickup-pal jár, így nem lógunk ki a sorból. :) 

 

dd0996d13ce86fd8b600221217da05a4.jpg

Címkék: evés kanada bbw új élet duci falánkság visszatértem

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr5114911842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 1986 2019.08.04. 10:27:41

Szia Andi.

Jó hallani rólad újra.
Örülök neki hogy végre megtaláltad a boldogságot és a családot. Remélem tégyleg sűrűn fogsz jelentkezni. Képet lehetne rólad látni?

dr. pretender 2024.01.16. 19:39:34

Ez aztán a fenntartható életstílus.
süti beállítások módosítása