Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

sok idő telt el ismét

2014.11.26. 12:56

szerző: Ducinyuszika

Mennyi idő múlva is? Lassan fél éve, hogy legutóbb hallattam magamról. Bár van akivel innen ismerkedtem meg és gyakrabban tartjuk a kapcsolatot, de sajnos ezek a levélváltások is ritkulnak.

 

A blogom címe alapján, és az elmúlt évek tapasztalata is azt mutatja, hogy a velem történtekre kellene koncentrálnom. Hát akkor fussunk végig a történteken.

Van most barátom, hónapok óta együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, sokat foglalkozik velem, de még nem költöztünk össze, korábbi tapasztalatok alapján ezt nem is szeretném elsietni. Szerencsére most egész jól megállok a saját lábamon, így egyelőre nem szeretném ezt erőltetni.

Legutóbb írtam, hogy az új beosztásom alapján többet költhetek magamra, ez igaz is lenne, ha lenne erre időm, sokszor még otthon is munkahelyi ügyeket kell intéznem, szinte egész nap a géphez vagyok kötve, nagyon sok a munkám, és nem látom, hogy egyszer vége lenne, bár most kicsit jobb a kedvem, kezd elkapni az ünnepi hangulat, kicsit a közérzetem is jobb.

Sajnos vagy nem sajnos -azért írom, így mert vannak akik örülnek neki- ennek az életmódnaka  folyományaként önmagamhoz képest is nagyon durván meghíztam. Mindezt úgy, hogy nyár elején volt egy komolyabb rosszullétem, ami után korházba is kerültem, felmerült a gyanuja, hogy esetleg cukorbeteg is vagyok. A korházban alég komoly fogyókúrára fogtak, amit tartanom kellett volna azután is, hogy kiengedtek, mely sajnos nem tartott túl sokáig, a kontrolra járást is kezdtem elhanyagolni, volt hogy fel is hívott az orvos, miért nem megyek vissza. A lényeg, hogy kiderült, nem vagyok cukorbeteg, bár súlyosan el vagyok hízva, és ha nem változtatok, komoly egészségügyi következményei lehetnek, és a cukorbetegségnek is fennáll a magas kockázata. A lényeg, hogy amit akkor sikerült lefogynom, azt már rég visszaszedtem, még többet is...

De ez az állandó ülő életmód, és a falási rohamaim, az állandó éhség érzet, egyszerűen nem tudok mit csinálni.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr216934405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dundidori 2014.12.11. 18:40:41

Írtam neked egy üzenetet, majd olvasd el! :)
Üdv.: egy új olvasó

Ducinyuszika 2014.12.20. 17:26:51

írd meg privibe az e-mail címed is, és levelezhetünk ;)

kekesi132 2015.03.12. 17:02:05

Szia! :) Nagyon örültem amikor megtaláltam a blogod, jó tudni, hogy itt MO-n is vannak ilyen lányok. :)
Azt viszont sajnálom, hogy már nem vagy aktív, pedig szívesen olvasnék még a "mindennapjaidról".
Amúgy nem lenne kedved dumálni?

Ar_Pharazon 2017.11.03. 15:31:45

Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederizmus témájában. Én magam is feeder fétisű vagyok, és nagyon sajnálom amit a hozzám hasonlóak tettek veled. Ilyen szemszögből mindig szörnyen felelőtlennek és szűklátókörűnek érzem őket, de nem tudhatom, én nem viselkednék-e ugyanúgy abban a helyzetben. Végül is ez csak egy újabb megtestesülése a közhelynek, hogy adott helyzetben a férfiak a farkukkal gondolkodnak.

Másrészt köszönöm hogy megmutattad milyen bizonytalan dolog a feedee fetisizmus, ami a feederek teljes moralitása épül. Azt hiszem, sokan itt alapból úgy gondolták hogy feedee fétisű vagy, és én is kétségtelenül erre hajlottam, ugyanakkor nem hagyott nyugodni, hogy mégse vagy boldog ebben, valahogy nem illettél bele abba az elképzelt feedee-képbe. Nem meglepő persze, ezt a képet nagyrészt pornó-szerű modellek terjesztik, akiktől nem várható őszinteség. Szóval ezek után nagy sokk volt találkozni veled.

Hónapokig gondolkoztam azon amiket írtál az életedről, és bár koránt sem oldottam meg a morális szorongásomat, mindenképpen hozzáadtál ahhoz, hogy egy kicsit felnőttebb szemmel nézzek a fétisre, amiben élniem kell.
süti beállítások módosítása