Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

A csodálatos hétköznapok

2010.08.27. 09:38

szerző: Ducinyuszika

Nagyon sok minden történt az elmúlt napokban és csodálatos volt! Boldog vagyok! Az elmúlt napokban szinte folyamatosan együtt voltam Dáviddal, sőt az utóbbi napokban itt nálam ébredt! ;D

Szóval megtörtént az is! És nagyon csodálatos volt! Gyengéd, figyelemes és nagyon jó volt! Elszálltak az aggályaim, mert az a kis fájdalom eltörpült azok a szuper érzések mellett. :D XD Igazán részletezni azért nem akarom, mert ez mégiscsak angyon személyes és intim dolog, de annyi biztos, hogy az elmúlt napokban közelebb kerültünk egymáshoz. Egész nap velem van, elmentünk valamelyik nap a Westendbe, meg a belvárosban sétáltunk, bemutatott néhány barátjánka is tegnap délután. Szóval úgy érzem nagyon szeret. Sok mindent meg is osztunk egymással, meséltem neki erről a blogról is ahol névtelenül sok mindent leírok magamról. Először kicsit furcsálotta, de megmutattam neki, és azt mondta majd elolvassa. Most is itt van nálunk, igazából itt ül mellettem. :)

 

Címkék: szerelem reggel randi belváros fiú együttlét

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr622251298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fender'91 2010.08.27. 11:09:24

Elolvastam édesem, amíg Te elmentél zuhanyozni. Megbeszélhetnénk személyesen is, de kérted írjak kommentet. Hát írok. :)
Nem akarlak megbántani, de itt sokminden mégvilágosabbá vált számomra. Nem zavar, hogy hogy nézel ki, sőt nagyon angyon tetszel, de hogy valakinek ennyire csak az evés, evés és evés körül forogjon minden, azzal ott már nem biztos, hogy minden ok.
Vegyük, csak az elmúlt napokat. Nem hittem a szememnek amikor szerdán elmentünk a városba. Akkor ugyan nem ettél sokat, de szinte mindenhol meg kellett állni. Most egy fagyi, egy hot-dog, egy hamburger, menjünk be a mekibe is stb. És a tegnap este? Amit csak találtál otthon bekajáltad lefekvés előtt. A csokisfánk, pilótakeksz, csipsz, meg ki tudja még mik. Az ágy mellett, meg az üres dobozok, zacskók, csokipapírok. Aztán meg panaszkodsz, hogy bárhogy fekszel feszül, meg görcsöl a hasad? Ne haragudj, de jó ez így? Nincs semmi bajom azzal ha szeretsz enni, de ez már több annál, ez szenvedély. Aztán csodálkozol, ha egy kis lépcsőzés után kifáradsz és nehezen kapsz levegőt. Nem akarlak ezzel megbántani, de ha személyesen mondom nem hallgatsz végig, ezért remélem most kicsit elgondolkodsz rajta. És hoghy miért nyilvánosan? Te is gond nélkül leírod minden gondolatod, és pillanatod, és a nyilvánosság elé tárod. Tényleg nem akarom, hogy ezen megsértődj, nem bántásból etzsem, Neked akarok jót!!! Köszönöm kicsim!

Az akinek a legfontosabb vagy.
süti beállítások módosítása