Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Hóesés!

2010.12.14. 18:49

szerző: Ducinyuszika

Este szépen elkezdett esni a hó! Ok, nem lett oylan nagy szép hótakaró reggelre, mint amilyent álmodtam, de azért tezsik. :)

Gyönyrű, fehér friss hóban mentem reggel. Imádom ahogy ez a fehér porcukor ellepi  avalóság, az utca mocskát, és kicsit azt hihetjük, hogy egy álomvilágba, egy mesevilágba csöppentünk. Aztán ahogy az ember kiér a főútra és várj a abuszt, és már csak latyak sé sár van, kénytelen felébredni, és ráeszmélni, hogy uyganoylan mocskos a világ, mint bármikor máskor. A szokásos emberek, a szokásos mocsokban megjelennek az utcán...

Kezdek jobban lenni, már csak néha néha kell orrot fújnom, de jól érzem magam, kihevertem. :) Nemsokára téliszünet! Most bejglit és csokis muffint majszolok, lehet megyünk majd a csajokkal moziba!

 

 

Címkék: karácsony tél süti hóesés

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr722514720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztaorultekhaza 2010.12.15. 08:38:57

Örülök hogy jobban vagy! Ebben a hidegben könnyű megfázni. Vigyázz magadra! Bár néha őseim megjegyzik hogy anno hóban csúsztak-másztak (mert hogy akkoriban volt is rendesen) még sem volt sosem semmi bajuk. Most meg... Kilépünk az utcára és máris elkapunk valamit vagy megfázunk.
Szép ez a fotó amit kiraktál! Bár azért van hiányérzetem... te nem vagy rajta! Bár érthető, ha te csináltad, akkor esetleg állvány és időzítő segítségével tudnál rajta lenni :)
Tetszett a sár-latyak-mocskos világ azonosításod. Mennyire igazad van!
És látod a természet megajándékoz minket ilyen szépséggel, mi meg ezt is bemocskoljuk.

Ducinyuszika 2010.12.15. 14:54:01

@tisztaorultekhaza: Szia!
Örülök, hogy tetszett a hasonlatom, és persze, hogy örülsz, hogy jobban vagyok. Örülök, ha kicsit aggódtál miattam. És próbálok vigyázzni magamra, de tényleg ebben a hidegben...
Te egyébként mennyi idős vagy és merre felé laksz? Ha szabad ilyet megkérdeznem :) (ha már Te ígyis-úgyis megtudtál már egyet-mást rólam :)

tisztaorultekhaza 2010.12.15. 19:45:15

Szia!
Szabad ilyet kérdezni, csak ciki a válasz. Jobb lenne ha egy 10-essel kevesebb lennék, de hát ez van. A középkorú úrral kezet foghatnék. 34 vagyok. Mennyivel szebb lenne ha az elején kettes szám lenne. Szóval nem a te korosztályod, de ettől függetlenül szeretem olvasni a blogodat és remélem nem zavar. Vén fószer egy 18 éves csajszi blogját olvassa...:D ha jobban belegondolok ez sem teljesen normális :D De hát a világ sem az :)
Amúgy Budapest mellett lakom.

tisztaorultekhaza 2010.12.25. 08:01:19

Kellemes karácsonyt mindenkinek! főleg a blog írójának!
süti beállítások módosítása