Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Többen ezt kérdeztétek tőlem.

Hát akkor lássuk egy tipikus napom. Előljáróban leszögezem, hogy a napom általában az evés körül öszpontosul, és komoly mennyiségeket fogyasztok, többek között rengeteg édeséget és azt is este.

Általában reggel már komoly éhségre kelek, ha együtt kelünk a párommal általában együtt is szoktunk enni, bár én már jó ideje többet eszek nála. Minimum öt tükörtojás baconnel, vagy más szalonnával, esteleg kolbász vagy virsli, jó félé kiló kenyér hozzá felvágottal és sajttal, de ma pl tepertővel ettem, utána kívánok édeset, vagy kalács, vagy valami édes sütemény, vagy keksz vagy csoki. Egy jó liter tej, vagy kóla.

Ha a párom bekísérem a munkahelyére ott rendelni szoktunk, van amikor pizzát, ha otthon maradok akkor is rendelek délelőtt pizzát, vagy egy nagyot, vagy többet (2-t 3-at), ha elmegyek valahová, akkor megállok valahol enni. Ebédre szintén rendelek, vagy valahová beülök, délután pékségben veszek sok mindent, vagy mekibe vagy valamilyen gyors kajáldában zabálok, este itthon megint pizza vagy kaja rendelés, később, akár késő este csipsz, kóla, sütemények, kész kaják, ropogtatni valók, minden féle nasi, rengeteg csokoládé, esetleg csinálok szendvicset, vagy valami maradékot eszek napközbéről.

Párom hétvégente szokott főzni, olyankor úgy módosul a kaja, hogy nem rendelünk. De egy átlagos napomon a rendelésekkel, kajáldákkal együtt egy minimum 6, de inkább 8 ezer forint elmegy a kajámra, a nasikat hétvégén szoktuk bevásárolni.

Címkék: kaja meki zabálás falánkság

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr654854237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2013.04.11. 23:47:37

Ha lehetek "témarontó", én ennek a lelki hátterére lennék kíváncsi. Az itt felsorolt étkeket én is szeretem, de ez nekem kb 3 napi mennyiség lenne, de legalább 2,5.
Visszatérve a hátteréhez: mit szeretsz a párodban és mit szeret ő benned? A közös étkezéseken kívül mit nyújtotok egymásnak? Mert ez hosszú távon kevés lehet egy kapcsolat fenntartásához.

Jut-e időd baráti körre, (más) hobbira?

Laci 1986 2013.04.18. 06:20:22

Szia. Súlygyarapodásba hol tartasz most? Volt barátnőiddel (Juci, Noémi) mi van,tartod még velük a kapcsolatot? Húsvétod hogy telt?

Takács Timi 2014.01.09. 16:33:18

szia,

mitől eszel ennyit?nem zavar?én is folyotn éhes vagyok,1-2 óránként ennem kell,engem borzalmasan zavar.nincs candidád vagy inzulinrezisztenciád?
süti beállítások módosítása