Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Nem bírom...

2011.02.17. 23:14

szerző: Ducinyuszika

Egyszerűen nem bírom tovább! Éhes vagyok, enni akarok. Sőt nem is enni, hanem zabálni! Ha ez a karcsúság ára, akkor én inkább kövér leszek. Ezt nem lehet kibírni. Egy hajszálnyi választ el, hogy kirohanjak és felzabáljak mindent amit a hűtőben találok.

A legrosszabb, hogy Anyu nem is foglalkozik a diétámmal. Ő nem akar diétázni, így én inkább bezárkózom a szobába, hogy ne is lássam miket nassol. A suliban is kész szenvedés látni a többieket, aztán rohanok haza, mert csak az utcán is evő embereket látok mindenhol, meg McDonald's-okat, Burger Kingeket, kis sarki büféket...

Ez nekem nem fog menni...

Címkék: nem diéta fogyás próbálkozás bírom

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr32669692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztaorultekhaza 2011.02.18. 17:09:23

Fel a fejjel! Kitartást! Lesz egy holt pont amin át kell esned és utána már nem fog zavarni ha körötted esznek. Elhiszem hogy nem egyszerű, de kitartást és meg lesz a gyümölcse! De ha nem, te így is szép vagy, csak fogadd el akkor magadat! És ha egy kicsit kevesebbet eszel már az is fél siker :) Vén fejjel nekem így is, úgy is a bestof maradsz!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.22. 11:20:51

Ha jól értem, anyukád sem biztos, hogy az a kifejezett vékony alkat :D Tekintve azt, hogy leírod, hogy ő is nassol. Mivel a lányáról és annak egészségéről van szó, nem ártana jobban odafigyelnie, vagy pedig ha rá is ráfér, együtt diétázni. Egymás biztatása mindenképp előnyös lenne. Látnád, hogy a diétával nem vagy egyedül, másnak is kell, ez pedig úgymond a magad szemében legitimálná a január eleje(?) óta tartó törekvésedet.
süti beállítások módosítása