Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Édes élet

2011.05.27. 19:51

szerző: Ducinyuszika

 

Szóval mennyi az a sok, amennyit megeszem? Szó szerint hatalmas mennyiség! Ok, napi kalória mennyiséget nem tudok, sőt semmilyen számszerű mennyiséget, ezért, hogy mindezt megállapíthassuk, megpróbálom leírni egy átlagos napomat.
Mivel jelenleg nincs suli, sokkal többet vagyok itthon, mint máskor, jó néha-néha megyünk valahová csajokkal, de mivel sokan tanulásra hivatkoznak, vagy csak amúgy sem olyan jelenleg senkivel sem a viszonyom, mint régen, ezért ez is egyre ritkább. A lényeg, hogy sokat vagyok itthon, és ráadásul egyedül. Anyu dolgozik, általában késő délutánig, és az utóbbi hónapokban ez után is jobb dolga akad, mint hogy hazajárjon. Persze mondja, hogy ne haragudjak, hogy jobban hanyagol, meg majd bepótoljuk, csinálunk kimondottan anya-lánya programokat, de már ez a része nem is nagyon érdekel. Pénzt kapok tőle, szóval erre nem lehet panaszom, a bevásárlást is általában elintézi, de ha nem is, ezt azért magamnak meg tudom oldani.
A lényeg. :)
Reggelire vagy csinálok egy nagy adag tojásrántottát sonkával, hagymával, szalonnával, zöldségekkel, sajttal, vagy hasonló felállás tükörtojással. Esetleg utána eszem kalácsot, fánkot, vagy bármi édeset, mert ilyenkor nagyon jól tud esni. Délelőtt folyamán egy kis csipsz, jégkrém vagy csoki, esetleg mindegyik szóba jöhet, hogy kibírjam az ebédig. Ha nagyon nem megy, rendelek egy pizzát. Ebédre mivel én sajnos nem tudok főzni, Anyu meg nagyon ritkán veszi rá magát, főleg az utóbbi időben, vagy kajarendelés mellett döntök (manapság már bármilyen kaját rendelhetsz házhoz, ami csak eszedbe jut), vagy fogom magam, és úgyis mennék valahová ezért valahol megkajálok. Vagy valamilyen kifőzde, vagy keleti beállítottságú hely (pl. kínai), vagy marad a meki, burger king páros valamelyike, esetleg subway, vagy más gyorsétterem, gyrosos. Bár ami megtetszik vagy eszembe jut. Szeretek új dolgokat kipróbálni! :) Általában egy kifőzde/étterem/kínai valamelyikében jól lakok egy átlag menü+ desszert kombóval, vagy ahol elég kiadós, nagy adag a gyrostál. Ezek a kis zsebes gyrosszendvicsek semmire sem jók. De aztán a meki/burger king esetében ot vannak a kihagyhatatlan kuponok, sőt a burger kingben én már aranykártyás vagyok. Általában, hogy itt jól érezzem magam minimum 3-4 szendvicset be kell falnom, természetesen mindezt megfelelő körítéssel + édesség. Délután ha még plázázok sokáig akkor kénytelen vagyok még egy ilyen kitérőt tenni. Ha nem akkor otthon folytatódik a nassolás, aztán általában a vacsora szokott a mindent felülmúló étkezés lenni. Este vagyok a legéhesebb és ilyenkor szó szerint bármennyi kaját magamba tudnék tömni. Ilyenkor általában nézek valami filmet, netezek, vagy csak tévézek és amit a konyhában és hűtőben találok az velem tart a szobába. Maradék napközbenről, pizza, édességek, kóla vagy más üdítő, de igazából tényleg bármi, csak sok legyen, mert csak teli hassal alszom el. A vacsora sokszor több órás folyamat, mely az éjszakába nyúlik.
És, hogy kilóban hol tartok most? 121 kiló vagyok. Meglepő módon az utóbbi kb 2 hónapban az étkezési szokásaim nem változtak, vagy ha igen, csakis nőtt a mennyiség, mégis a súlygyarapodásom lelassult. :(
Viszont rájöttem, hogy amiről előzőleg is írtam, hogy amikor teletömöm magam, és a feszítő nyomó érzés a hasamban, ami olykor már szó szerint fáj, de élvezem mihez hasonlítható. Hasonló ez az érzés, mint amit szex közben érez az ember, sőt néha szinte már kielégülés közeli állapotot érzek. Hogy ez most hogyan jött elő? Tegnap este is hasonlót éreztem. Tényleg, sokáig gondolkodtam, hogy mi ez az izgalom, ami olykor előjön evés közben, de most jöttem rá, hogy ha teletömöm magam az ahhoz hasonló izgató érzéseket szabadít fel bennem, mint a szex. Ha nem jobbakat!!! :D

Címkék: kövérség evés hízás zabálás duci háj falánkság

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr332936771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haza28 2011.05.29. 16:35:07

Köszönöm a válaszodat. Amúgy, ugye hogy jutottál tulajdonképpen abba a helyzetbe, hogy míg eddig problémának tartottad a sok evést stb, míg most már hizlalod is magad,és azt szeretnéd, hogy nagyobb és kerekebb legyél? Hiszen volt egy fazon, akit írtál, hogy hizlalni akart, nézte ahogy eszel, de te akkor nem igen foglalkoztál ezzel, csak azért enni szerettél akkor is nagyon.
Mostani alakodról te tudsz képeket is mutatni, mint tetted ezt nem rég, oldalról szemtől stb?

Ha van kérdésed felém nyugodtan tedd esetleg fel.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.05.31. 19:12:43

A leírtak alapján a hízás magyarázata egyszeráű: mivel este eszed a legtöbbet és ezt nem mozgod le, ez gyarapít. Ha reggel ennéd ugyanezt a mennyiséget, és ugye napközben lemozognád, lehet, hogy kisebb testtömeg mellett ennél ennyit :D

Azaz a fogyást (ha elkezded/folítatod), ott kell kezdeni, hogy este eszel keveset. Nekem pl délben van a legjobbb étvágyam.

Más: ma mr mindenre van tudományos magyarázat alapon megállapítottak egy igen ritka jelenséget, történetesen ahhoz nagyon hasonlót amit leírtál. Azaz valakinek a sok evéstől lesz orgazmusa. Nem tudom, pontosan hogyan, de hasonló ahhoz amit leírtál. Gyógyszerezhető (lenne), ha jól emlékszem.
süti beállítások módosítása