Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

Rég jelentkeztem...

2011.02.15. 19:12

szerző: Ducinyuszika

Hát igen elég rég jelentkeztem már. Ami ugye nem azt jelenti, hogy nem történt velem semmi. Épp ellenkezőleg. Nagyon nagy dolgok történtek! Elhatároztam magam január elején és elkezdtem diétázni. Vége a féktelen zabálásoknak, édesség halmok elpuszításásnak. Nme tudom meddig bírom, egyre nehezebb, de próbálom betartani a diétámat. Újra elkezdtem a testnevelés órákon is részt venni, és már 4 kiló le is ment másfél hónap alatt. Bár igazából meg sem látszik, de kezdetnek nem rossz.

Elhatárolódtam attól a fiútól is aki etetett, nem volt egyszerű, de talán mostmár beletörődött és nem keres/zaklat. A középkorú fickóról is kiderült, hogy igazából hasonló beállítottságú, mint ez a srác volt, így tőle is eltávolodtam. Lehetne egy-két sztorit róla is írni, ha érdekel valakit, lehet veszem rá a fáradságot.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr32663033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pat85 2011.02.17. 20:43:13

Most kezdtem el visszaolvasni a blogod, elég érdekes sztorikat osztasz meg velünk. De mindig érdekes valakinek belelátni az életébe. Kiváncsi vagyok hogy alakul ez a diétád.

tisztaorultekhaza 2011.02.18. 17:03:04

Én személy szerint kedvelem ezt a kis hölgyet, régi olvasója vagyok és bevallom kicsit aggódtam is hogy így eltűnt. Tetszik hogy megoszt velünk olyan dolgokat amiket nem szoktak csak úgy az emberek leírni. És bár különös az evési szeretete, hidd el mindenkinek vannak hibái, senki sem tökéletes. Szurkolok neki, hogy tudja a diétát tartani, de nem fogom elítélni ha nem tudja tartani. Nagyon nem egyszerű. De nem szabad feladni.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.22. 11:17:57

A diétás kezdeményezésnek örülök. Annak is, hogy ezeket az "udvarlókat" sikerült leépíteni. Már csak azért is, mert nem teljesen vbeszélytelenek.
süti beállítások módosítása