Mindennapjaim

Ebben a blogban megpróbálom leírni a mindennapjaimat. Hogy éppen mi történt velem, a jó dolgokat is, meg ha valamivel megbántanak. Nem tudom, hogy érdekelni fog bárkit is, de nekem jól fog esni leírni, és így névtelenül megosztani mindenkivel.

Friss topikok

  • dr. pretender: Ez aztán a fenntartható életstílus. (2024.01.16. 19:39) Rólam.
  • Ar_Pharazon: Köszönöm hogy megírtad ezt a blogot, azt hiszem az egyik legmeghatározóbb élményem volt a feederiz... (2017.11.03. 15:31) sok idő telt el ismét
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Szia! Hogy vagy? Ha gondolod levelezhetünk is, de ma szeretnék új bejegyzéssel jelent... (2014.11.26. 12:33) újra itt
  • Ducinyuszika: @husiscsaj: Igen, más fiúknál felesleges is lenne próbálkoznom, de hidd el több fiúnak tetszünk mi... (2014.05.09. 19:01) Ismét ismerkedem
  • Névtelen betelefonáló: @husiscsaj: szerintem írj a bloggazdának a kettővel ezelőtti kommentjében megadott e-mail címére. (2014.04.07. 20:11) Hogy telik egy napom?

Linkblog

egyre, egyre nehezebb

2011.02.18. 21:30

szerző: Ducinyuszika

 

Ennyi volt, nem érdekel a diéta. Ma eljutottam odáig, hogy tovább már nem bírom.
Délután Noémivel vásárolni voltunk, és szóba került a diéta. Elkezdte kérdezgeti, hogy szerintem ő hízott-e mert nem látja magán, de lehet, hogy hízott, mert úgy érzi. Hát én ha őszintén végiggondolom egyértelmű, hogy látványosan hízott. Nagyobb és kerekebb a hasa, a combja, nagyobb a feneke, és az arcán is látszik. De azt mondtam neki, hogy á, nem látszik semmi. Ő is így gondolta, csak akkor nem érti, hogyha nem hízott, miért nem jön fel minden nadrágja. Kérdezte, hogy hogy bírom a diétát, és mondtam, hogy már szinte sehogy, és hogy bármelyik pillanatban elcsábulhatok. Reméltem, hogy majd elkezd bíztatni, motiválni esetleg, de nem. Elkezdte ecsetelni, hogy szerinte tök fölösleges ez az egész. Ő már rájött, hogy fölösleges görcsösen megfelelni, az ideállnak, a fiúknak úgysem ez tetszik, és ha az ember így sanyargatja magát nem tudja igazán elvezni a jó dolgokat. De ő könnyen beszél. Van különbség közte és köztem. Ő csak kicsit duci még így is, ami a hatalmas melleivel kimondottan sok srácnak bejön nagyon is. Míg én nem duci, hanem kövér vagyok. Hatalmas a seggem, a combjaim, a pufók karjaim már nem igazán jönnek be egy átlagos srácnak. De mit csináljak, ha az életben a kedvenc örömforrásom az evés?
Próbálom még visszatartani magam, de közel állok, hogy kitörjön belőlem a falánkság réme!
Próbálom elhitetni magammal, hogy beteg vagyok, már beteges a súlyom, és azok a fiúk, férfiak, akiknek szintén betegek…

Címkék: diéta fogyás vagyok nehéz kövér duci

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ducinyuszika.blog.hu/api/trackback/id/tr72669834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztaorultekhaza 2011.02.18. 22:45:46

Nehéz így kívülről biztatni ne add fel, szomorú hogy a barátnőd nem segít ebben.
Ő tudja mit él át ilyenkor az ember és segíthetne. Lélekben támogathatna. Az járjon lelki szemeid előtt, hogy pont erre számítanak, ismerőseid hogy feladod. Csúnya dolog ilyet írni, de nincs jó véleményem az embertársaimról. Önzőek, irigyek, féltékenyek.
Persze abban is lehet némi igazság amit mondott a barátnőd, hogy nincs értelme az önsanyargatásnak, viszont ő azért kicsit más helyzetben mondja ezt. Az is igaz, hogy egy normális pasi nem az alkatot nézi, hanem hogy fejben mi van.
Ne add fel!!! Kitartást!!!

tisztaorultekhaza 2011.02.19. 09:03:51

A tegnapiról lemaradt...
Az átlagos srácok többsége nem alkat alapján ítél, sokkal fontosabb nekik az hogy te belülről milyen vagy. Sajnos, az átlagos fiúk nem kellenek a nőknek. Nekik valami extrább tutibb pasi kell. Csak az ilyen extrább pasik saját magukat jobban szeretik mint a nőt akivel járnak. És ezek többsége a tuti csajt is keresi (aki jól mutat az ő tökéletességük mellett). Persze lehetnek kivételek, de nyilván az a lány nem fogja magát egy ilyen pasi mellett jól érezni, mert az ilyen pasi nem szerelemből fog vele lenni és csak tárgyként fog rá tekinteni. Valószínű én sem érezném magamat jól egy tip-top lány mellett, mert jó magam is messze vagyok a tiptoptól. E helyett inkább egy kedves, aranyos lányt keresek aki tud szeretni és nem vágja a fejemhez hogy nem vagyok az tipikus férfi ideál alkatilag. Csak sajnos kevés az ilyen lány! Nagyon kevés! Nekem pl semmi bajom a ducibb lányokkal, engem pl nem zavarna ha 130-140 kg is lenne, ha van benne kedvesség, ami sokkalta vonzóbbá teszi őt mint a sok hülye 50-60 kg-os cicababát. A pasikról még annyit... Ha felmész egy társkereső oldalra és látsz egy olyan pasit aki félmeztelen képet rak fel magáról, azt kapásból ikszeld ki. Felejtős! Az ilyen saját magát szereti a legjobban. Nem mondom szívesen néznék ki úgy ahogy egy némelyik, de ha megszakadok sem fogok úgy kinézni mert nekem ilyen az alkatom. Persze járhatnék kondiba meg ilyenek, de én ahelyett inkább biciklizek egy jót vagy elmegyek egy jó filmet megnézni. A randikkal kapcsolatosan egy-két jó tanács... Sajnos, ezeken a társkereső oldalakon sok a kamu vagy csak szexet akaró pasi, aki igyekszik elhitetni veled, te vagy a minden és szeret. Ne dőlj be nekik! Szép szavakat bármelyik pasi tud mondani! A tettek teszik valódivá azt amit mond. Tehát ha tényleg szeret, akkor talpaljon érted és ne akarjon a második, harmadik randin lefeküdni veled, de még felcsalni magához sem a lakására. Aki igazán szeret, fog rád várni! Ja és bármennyire is vágysz esetleg a szexre, sose add meg nekik második, harmadik randin. Saját női büszkeségedet tiprod el ezzel! Udvaroljon, ismerjen meg téged! Persze, lehet hogy régi módi vagyok és valószínű előbb fog engem megerőszakolni egy nő mint én őt, de nálam alap dolog az ismerkedés és csak jóval utána ágyba bújás.
Becsüljön meg és szeressen!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.22. 11:27:31

@tisztaorultekhaza: Az átlagos srácok többsége nem alkat alapján ítél, sokkal fontosabb nekik az hogy te belülről milyen vagy.

Ezzel vitába szállnék, viszont az is igaz, hogy bár mindenki azt mondja, hogy nem így van, a női nem képviselői pedig egyre jobban foglalkoznak a külsővel.

"Sajnos, az átlagos fiúk nem kellenek a nőknek." Ez viszont igaz. Ha kívülről átlagos, nincs az ami úgymond megfogja bennünk. Ha pedig belülről is átlagos, lehet, hogy nagyobb rá a kereslet mint az igazi egyéniségekre, de én mégis az egyéniségekre szavazok, hiszen én is az vagyok :D

" A tettek teszik valódivá azt amit mond."
Továbbá és ez nagyonb fontos, a gesztusokból is lehet szűrni, hogy ismerkedés során érdekled-e a másikat.

Az utolsó 3 mondatod nálam is alap. Kár, hogy ez a felfogás manapság olyan ódivatú dolognak számít mint a gőzmozdony.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.22. 11:30:31

Poszthoz: ahogy egy másik kommentemben említettem, ha anyukád is veled diétázik, sokkal könnyebb az egész. A másik dolog, hogy ennek a barátnődnek pontosan tudnia kellene, milyen az, hogy fogyni AKARNI és tenni is érte!

Bocsánat, hogy ezt mondom, de legközelebb mondd azt neki, hogy mivel majd minden nap látod őt, nem biztos, hogy objekíven meg tudod ítélni a külsejét, elenben ha nem jön fel rá a nadrágja, bármilyen fájó is, elő kell vegye a mérleget és használnia :D

abban az egyben volt igaza, hogy nem kell mindenki egyforma pálcikavékony legyen. A többi része - ha nagyon nyersen és Csernus módjára fogalmazok - elkeseredés és önsajnálat.

Pat85 2011.02.23. 15:51:15

Íros, hogy beteges a súlyod, és hogy betegek akiknek ez tetszk. Hát nem tudom, egyrészt nem írtad pontosan hány kiló vagy, bár nőknek nem illik megkérdezni a súlyát, de igenis sok férfinek tetszenek a duci, olykor kimondottan kövér lányok és direkt ezt keresik, mint ahogy vannak olyanok akik a vékony deszka lányokra indulnak be. Ez nem beteges, egyszerűen csak mások vagyunk...
Ahogy írod nagy szenvedélyed az evés, vagy ahogy te írtad "az életben a kedvenc örömforrásom az evés?" lehet az egyetlen is? Szerintem így nagyon nehéz ez a diéta. Bár szerintem mindenkinek nagyon nehéz lehet fogyni, hisz már alapból valaki azért hízik meg, mert szeret enni, és nehéz abbahagyni azt amit szeretünk. Bár nekem soha nem voltak súlyproblémáim, így nem érzem át a helyzeted.

Brand 2011.03.02. 15:03:29

Hát figyi tényleg elég nagy darab vagy! De ha Noémi alatt azt érted akire gondolok, neki rendesen a mellei közé csapnám! Annak ellenére, hogy mostanában tényleg látványosan kezdte elhagyni magát…
süti beállítások módosítása